Nejnovější recenze ze sekce Serverové aplikace
- zkušenost
- nic podstatného
spokojenost
- Je prostě supr.
Je prostě supr.
- kvalitní návod k použití,čeština,spolehlivost,mnohokrát jsem použil vytvořenou zálohu a obnovil chod počítače
na základě doporučení odborníka
spolehlivost
zálohovat,zálohovat a zase zálohovat,pokud NEzálohujete je pravděpodobné,že budete mít jednou problém
- ATI používám již několik let a již několikrát mě zachránil při kolapsu PC.Hodně ho používám při zkoušení různých programů,funkce Try a Decide je perfektní a chrání před zaneřádění počítače.Obrovskou výhodou je,že se dají zkoušet i programy co vyžadují restart PC.Zálohování a ostatní funkce také nemají chybu a vše je v češtině.
- nemám nic
Je to vynikající program pro zálohování,zkoušení software a obnovení funkce PC po havárii OS.Mohu jen doporučit,protože je navíc v češtině a za rozumnou cenu,také podpora ze strany výrobce je perfektní.
- Perfektní jednoduchý program
Perfektní jednoduchý program
- zatím se s ním seznamuji
- zatím nevím
- - plánování záloh
- - možnost spuštění PC ze spouštěcích médií nebo boot managerem
- - produkt v češtině, české stránky podpory
- - podpora Windows 7
- - funkce Try & Decide
Nejlepší ze zálohovacích systémů, vhodný jak pro znalé tak méně znalé uživatele PC
- Provádět postupnou zálohu při instalaci systému a programů
- Při problémech se vrátit o krok zpět.
- Potom už při vyskytnutí problému stačí jen přeistalovat - otázka nekolika minut
- nevím
S produktem jsem spokojen, často instaluji hromadu zbytečných věcí na vyzkoušení a potom mi nezbývá než provádět nové instalace od začátku což mi někdy zabralo mnoho času a zbytečné práce. Teď je to otázka páru minut. Doporučuji.
- Záchranu dat
- -
Výborne
- zbytečná investice
Tak s tímto programem pracujeme v práci. Máme ho jako síťovou verzi a zapisujeme do něj všichni, každý ze svého PC. Jako každý šéf nebo majitel firmy, se snaží šetřit kde se dá. Ale nemyslím, že tohle byl dobrý nápad na úsporu. Dle mého názoru program je hrozný. Je hodně nepřehledný, špatně se v něm cokoli hledá (Např. v seznamu firem, kliknete na písmeno L a musíte klikat na jednu firmu za druhou, než narazíte na tu co hledáte a nebo dáte vyhledávání, ale pokud neznáte přesný název, je Vám to k ničemu.) A co teprve jaký koliv tisk, tak to je opravdu pro ty co mají silné nervy.Opravdu nekupovat.
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí