Microsoft SharePoint Ent CAL 2016 OLP NL User CAL - 76N-03787

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Open Licence (OLP - v tomto případě typ Open Business, resp. základní cenová kategorie NL = No Level) je multilicenční smlouva, která nabízí možnost získat elektronické licence softwaru a Software Assurance (SA).

  • Minimem u prvního nákupu je alespoň pět licencí v libovolné kombinaci produktů, nebo licence z bodovou hodnotou 5, nebo produkty reprezentující předplatné, cloudové plány (Office 365) a veškeré produkty se statusem "qualified".
  • Software Assurance se počítá jako jedna licence.
  • Minimální množství pro doobjednávku či rozšíření již otevřené smlouvy Open License je pouze jedna licence.

Pro objednání OLP licencí je nutné zadat následující údaje o koncovém zákazníkovi, v případně doobjednávky/rozšíření ke stávající OLP smlouvě i platné autorizační číslo.

  • IČO:
  • Název:
  • Adresa:
  • Město:
  • PSČ:
  • jméno a příjmení kontaktní osoby:
  • Email kontaktní osoby:
  • Telefon kontaktní osoby:

Pokud objednávka nedosahuje hodnoty 5ti bodů, použijte pro doplnění následující qualified licenci dle typu koncového zákazníka:

  • komerční : 5A5-00003
  • školní: 7JD-00003
  • státní správa: 5A5-00006

SNGL OLP = nová OLP licence

LicSAPk = licence + Software Assurance

SA = samostatné Software Assurance

  • platí pro prodloužení již dříve nakoupeného SA
  • dokup SA ke stávající licenci bez SA není možný

Qlfd = Qualified licence, kterou je možné objednat samostatně, splňuje podmínku 5ti bodů

Software Assurance (SA) je služba, která zákazníkovi umožňuje v průběhu trvání (2roky - doba platnosti autorizačního čísla dané smlouvy - licence jako takové jsou trvalé) smlouvy používat vždy nejaktuálnější verzi objednaného softwaru. Kromě toho přináší i další výhody, např. odborné školení (i elektronické), právo používat vybrané licence i na domácím počítači atd.

Pro posouzení nároku na speciální cenu dle regulí společnosti Microsoft a další indiduální požadavky vždy kontaktujte odpovědného produktového manažera.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Špendlíky a zavírací špendlíky","https://spendliky-zaviraci-spendliky.heureka.cz/"],["Hubice a kartáče k vysavačům","https://hubice-kartace-vysavacum.heureka.cz/"],["Aspiky","https://aspiky.heureka.cz/"],["Magnesium na lezení","https://magnesium-pro-lezeni.heureka.cz/"],["Tortilly a pitta chleby","https://tortilly-a-pitta-cheby.heureka.cz/"],["Lněné utěrky","https://uterky.heureka.cz/f:14750:40904854/"],["Pomerančové džusy","https://dzusy.heureka.cz/f:22498:21279789/"],["Pásky Guess","https://pasky.heureka.cz/f:8471:133372/"],["Dámské šedé kabáty","https://damske-kabaty.heureka.cz/f:28894:41788379/"],["Apple Watch 4","https://chytre-hodinky.heureka.cz/f:26541:37053091/"]],"Vybrané značky":[["Serverové aplikace QNAP","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:24259400/"],["Serverové aplikace DameWare","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:450263/"],["Serverové aplikace ZyXEL","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:465549/"],["Serverové aplikace Raxco","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:525543/"],["Serverové aplikace Netgear","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:256954/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat investiční zlato?","https://investicni-zlato.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-investicni-zlato/"],["Jak vybrat subwoofer do auta?","https://auto-subwoofery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-subwoofer-do-auta/"],["Jak vybrat pánské plavky?","https://panske-plavky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-panske-plavky/"]],"Vybrané produkty":[["Bedna pro pivaře","https://darkove-kose.heureka.cz/bedna-pro-pivare/"],["UNI skleněná odměrka, 60 ml","https://odmerky.heureka.cz/uni-sklenena-odmerka-60-ml_2/"],["Nobilis Tilia mycí intimní balzám Jůlinka 100 ml","https://ostatni-detska-kosmetika.heureka.cz/nobilis-tilia-myci-intimni-balzam-julinka-100-ml/"],["Medvídárek Classic medvídek z růží 25cm dárkově balený - tmavě červený","https://kvetiny.heureka.cz/medvidarek-classic-medvidek-z-ruzi-25cm-darkove-baleny-tmave-cerveny_4/"],["Lapačka CCM YT Flex 3 YTH","https://lapacky-a-vyrazecky.heureka.cz/lapacka-ccm-yt-flex-3-yth/"],["Extrifit Iontex Liquid 1000 ml","https://iontove-napoje.heureka.cz/extrifit-iontex-liquid-1000-ml/"],["Scarlett Plastová Méďa barevná","https://ohradky.heureka.cz/scarlett-plastova-meda-barevna/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}