Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard P73-05760

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Windows Server je operačný systém, ktorý spája miestne prostredie so službami Azure a umožňuje hybridné scenáre, ktoré maximalizujú existujúce investície. Zvýšte bezpečnosť a znížte obchodné riziko pomocou viacerých úrovní ochrany zabudovaných do operačného systému. Vyvinúť infraštruktúru vášho dátového centra na dosiahnutie väčšej efektívnosti a rozsahu pomocou Hyper konvergovanej infraštruktúry. Umožnite vývojárom a profesionálom v oblasti IT vytvárať natívne cloudové aplikácie a modernizovať svoje tradičné aplikácie pomocou kontajnerov a mikro-služieb.

Microsoft Server 2019 Standard je strednou úrovňou verzií všetkých troch, pokiaľ ide o tvorbu cien. Je však veľmi podobný najkomplexnejšej verzii systému Windows Server, Datacenter.Windows Server Standard

Tento inovatívny softvér s ľahkosťou zvládne úlohy pripravené na použitie v cloude, vďaka čomu je ideálny pre podniky. Štandardná verzia je ideálna pre fyzické alebo virtuálne prostredia. To znamená, že stredné a veľké podniky s požiadavkou viacnásobného prístupu k serveru. Používatelia majú prístup k skvelým funkciám, ako je virtualizácia serverov, webové aplikačné platformy, virtuálne desktopy, správa serverov a mnoho ďalších.

Windows Server Standard Edition poskytuje komplexnú serverovú platformu, ktorú je možné ľahko nasadiť, spravovať a používať. Umožňuje podnikom znížiť celkové náklady na vlastníctvo (TCO). Vďaka podpore mnohých hardvérových a softvérových partnerov tretích strán od spoločnosti Microsoft pomáha systém Windows Server používateľom dosahovať najvyššiu návratnosť investícií do servera.

Systém Windows Server Standard Edition, navrhnutý pre malé organizácie a oddelenia, poskytuje inteligentné zdieľanie súborov a tlačiarní, bezpečné pripojenie na internet, centralizované nasadenie aplikácií pre stolné počítače a webové riešenia, ktoré spájajú zamestnancov, partnerov a zákazníkov. Windows Server Standard Edition poskytuje vysokú úroveň spoľahlivosti, škálovateľnosti a zabezpečenia.

Windows Server Standard

Zvýšená bezpečnosť

Štandardná verzia je nainštalovaná s vrstveným zabezpečením, ktoré pomáha blokovať útoky servera a narušenia systému. Chráni cloud pomocou detekcie podozrivých aktivít s dôveryhodným softvérom, ktorý sa môže spúšťať pomocou nástroja Device Guard.

Chráňte ochrannú krytku proti útokom vonkajšej a vnútornej pamäte. Viacvrstvový systém pomáha chrániť integritu vašich údajov.

Efektívne dátové centrum

Hlavnou črtou servera Standard 2019 je jeho rýchlosť a flexibilita s efektívnym dátovým centrom. Operačný systém sa prispôsobí vašim požiadavkám a zároveň zníži náklady vďaka viacerým funkciám výpočtovej techniky, ukladania a sieťového prepojenia.

Vrstvy na riadenie siete môžete prenášať z hardvéru do softvéru automaticky bez potreby nastavovania prepínačov. Má výkonný úložný priestor a silný operačný systém servera, ktorý má softvérové ​​úložné možnosti.

Cloudové aplikácie

Štandardná verzia sa dodáva s niekoľkými aplikáciami typu cloud, ktoré vám umožňujú bezpečne spúšťať existujúce aplikácie v systéme Windows Server 2019 bez toho, aby ste ich museli meniť. Existujúce aplikácie môžete tiež presunúť do prostredia DevOps bez toho, aby ste videli akékoľvek účinky zmeny. Ak musíte používať rôzne aplikácie, server vám umožňuje vytvárať cloudové a hybridné aplikácie.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Těhotenské punčocháče","https://tehotenske-puncochace.heureka.cz/"],["Papasany","https://papasany.heureka.cz/"],["Injekční jehly a stříkačky","https://injekcni-jehly-a-strikacky.heureka.cz/"],["Velikonoční dekorace","https://velikonocni-dekorace.heureka.cz/"],["Podvozek","https://podvozek.heureka.cz/"],["Dámské jednodílné plavky","https://damske-plavky.heureka.cz/f:7571:59439/"],["Basové zobcové flétny","https://zobcove-fletny.heureka.cz/f:21963:2866133/"],["Antiparazitika pro štěňata","https://antiparazitika-pro-psy.heureka.cz/f:30700:42304443/"],["Robotické čističe oken Ecovacs","https://roboticke-cistice-oken.heureka.cz/f:33832:43547613/"],["Masážní válečky na obličej","https://masazni-pomucky.heureka.cz/f:25614:25387498;25615:25387519/"]],"Vybrané značky":[["Serverové aplikace Cisco","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:563727/"],["Serverové aplikace Fujitsu","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:296854/"],["Serverové aplikace Netgear","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:256954/"],["Serverové aplikace DameWare","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:450263/"],["Serverové aplikace Lenovo","https://serverove-aplikace.heureka.cz/f:2547:17848/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat těstoviny?","https://testoviny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-testoviny/"],["Jak vybrat židli?","https://zidle.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zidli/"],["Jak vybrat dálkové ovládání k fotoaparátu?","https://dalkove-ovladani.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-dalkove-ovladani-k-fotoaparatu/"]],"Vybrané produkty":[["Max Factor Colour Elixir tužka na rty 35 Pink Princess 5 g","https://tuzky-na-rty.heureka.cz/max-factor-colour-elixir-tuzka-na-rty-35-pink-princess-5-g/"],["Stone Menstruační kalhotky růžové","https://menstruacni-kalhotky.heureka.cz/stone-menstruacni-kalhotky-ruzove/"],["Simplicol Tekuté barvivo černé","https://barvy-na-textil.heureka.cz/simplicol-tekute-barvivo-cerne/"],["Jansen Display Brightbox Double 1000 x 2000 mm","https://svetelne-ramy.heureka.cz/jansen-display-brightbox-double-1000-x-2000-mm/"],["Hikvision AX PRO DS-PWA64-Kit-WE","https://startovaci-sady.heureka.cz/hikvision-ax-pro-ds-pwa64-kit-we/"],["WMF Profi Plus Šlehací metlička, 30 cm","https://metly.heureka.cz/wmf-profi-plus-slehaci-metlicka-30-cm/"],["Varta Pocket Charger 57642101401","https://klasicke-nabijecky.heureka.cz/varta-pocket-charger-57642101401/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}